skip to Main Content
Vårt Café I Princess Hall Omnämns Av Modeskaparen Carin Rodebjer I En Intervju I DN

Vårt café i Princess Hall omnämns av modeskaparen Carin Rodebjer i en intervju i DN

Carin Rodebjer är en av Sveriges mest framstående modeskapare och driver det egna klädmärket Rodebjer. Hemma från New York över en helg berättar hon i en intervju i DN bland annat om hennes älsklingspromenad genom Diplomatstaden i de kvarter som Princess Hall ligger. Fotot i artikeln är taget vid Engelska kyrkan.

Efter det tar jag min älsklingspromenad genom Diplomatstaden. Det ligger så fantastiskt vackra byggnader där nere vid vattnet. Berwaldhallen är en favorit, den har en sådan cool arkitektur. Där vill jag bo! Haha – det där var ett utryck för mitt amerikanska storhetsvansinne! Engelska kyrkan i kvarteret gillar jag också, är det öppet blir det en kaffe på det lilla fiket i Princess hall som ligger granne med kyrkan.

Läs hela intervjun i DN

Back To Top
×Close search
Sök