skip to Main Content
Välgörenhetskonsert Med One Voice Och Sharon Dyall 17/4 Kl.19

Välgörenhetskonsert med One Voice och Sharon Dyall 17/4 kl.19

Text av Gunnar Carlman.

Konserten sker i samarbete med NBV och S.t Johannes församling och ges till stöd för Blå Bandets och Blå Korsets arbete för att hjälpa gatubarn i Kenya och äger rum i St. Johanneskyrkan söndagen den 17 april kl. 19.00

Jag tillhör själv One Voice och Sharon Dyall var med på ett spår på vår första skiva “One Voice”. Vi sjöng vår egen version av “Getaway ” av Earth Wind and Wire.

Den skall vi återuppliva på den här konserten hade vi tänkt. I övrigt blir det en skön blandning av gospel, soul, och pop, från artister som Kurt Carr, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Adele, Evelina Gard och flera andra minst lika prominenta.

Senast vi samarbetade med Sharon var på den svenska versionen av Disneys “Frost ” där Sharon gjorde den svenska översättningen och One Voice var troll och iskarlar. För de som inte känner till Sharon så väl, har hon haft roller i musikaler som “Hair” och “West side story” samt dubbat ett hundratal filmer.

One Voice har sjungit med många svenska artister och en del utländska artister, som Sarah Dawn Finer
Tommy Körberg, Svante Turesson, Cyndee Peters, Dogge Doggelito och Laura Pausini. Vi har medverkat i galor och TV-program genom åren, som “Word Aids Day”, “En sång för de hemlösa” och “Förfest med Gabriel”.

Det är fri entré och kollekten går till gatubarn i Kisumu, Kenya.

Ni är hjärtligt välkomna till vår musikfest !

Välgörenhetskonsert1604

Kyrkan ligger på Johannesgatan 21 (T-bana: Rådmansgatan eller Hötorget).

Back To Top
×Close search
Sök