skip to Main Content
Popcorn Expanderar Med Ett Nytt Konceptcafé I Bandhagen Centrum

Popcorn expanderar med ett nytt konceptcafé i Bandhagen centrum

Blåelds nyaste verksamhet heter Popcorner Café och här kan besökare fika, äta en god lunch och samtidigt göra ett secondhandfynd.

popcorner-1

– Popcorners koncept är att man ska kunna köpa allt med en prislapp. Gillar man kaffekoppen man dricker ur, eller bordet framför sig så kan man få det med sig hem, säger Popcorns butikschef Angelica Stark.

Caféet ligger vägg i vägg med Popcorn Secondhand som snart funnits i Bandhagen Centrum i två år. – Det känns jättekul, ett café i anslutning till butiken gör konceptet mer komplett, säger Angelica Stark.

Popcorner Café Bandhagen

Ett exempel på dagens rätt kan vara grillade kycklingspett, cous cous, sallad och currysås för 65kr (kaffe med påtår ingår). Popcorner serverar också sallader, soppor och pajer. Se Popcorners meny här.

Popcorner Café

Popcorner har sedan starten i slutet av augusti snabbt blivit ett populärt café i Bandhagen centrum och efter kunders önskemål öppnar caféet nu redan 8.30 för de som vill ha take-away på väg till jobbet.

Emilia Davidsson och Angelica Stark

Caféföreståndare Emilia Davidsson och Popcorns verksamhetschef Angelica Stark.

ÖPPETTIDER: Måndag-fredag 8.30-17

Bandhagsplan 9 • Bandhagen centrum • 08 515 108 06

pocornbutik-hemlänk-800

Popcorner finns också med på Popcorns hemsida där du också hittar länkarna till Popcorners Instagram och Facebook sidor.

Back To Top
×Close search
Sök