skip to Main Content
Med Hjälp Av Blåeld Vann Stortorpsparken Priset För årets Ideella Insats I Huddinge Kommun

Med hjälp av Blåeld vann Stortorpsparken priset för årets ideella insats i Huddinge kommun

Stortorpsparken vann priset för årets ideella insats för vuxna 2014 med motiveringen:

Stortorpsparken är en mycket uppskattad plats för boende i Skogås och Trångsund och besökare utifrån. Tack vare styrelsens nyskapande idéer samt oförtröttliga och målmedvetna arbete har det resulterat i besöksrekord och många nya har hittat till parken. Stortorpsparken är en folkpark som är öppen för alla, oavsett ålder eller smakinriktning. Arrangemangen håller hög kvalitet och har en bredd vilket gör att man som besökare känner sig välkommen.

Stortorpsparkens ordförande Lasse Reuterberg är glad över priset och ser det som en belöning för den nysatsning som gjorts de senaste åren. Genom Blåelds verksamhet i Stortorpsparken har personer i långtidsarbetslöshet fått en meningsfull arbetsträning och kompetensutveckling samtidigt som de bidragit till den tidigare lite slitna folkparkens renässans.

Stortorpsparken Trångsund

Back To Top
×Close search
Sök