skip to Main Content
Invigningen Av Vår Insamlingsstiftelse Blå Kors Sverige

Invigningen av vår insamlingsstiftelse Blå Kors Sverige

Tisdagen den 2 december inviger Lasse Reuterberg den nya stiftelsen vid en jul- och stödkonsert med gospelgruppen One Voice i Brygghuset i Stockholm.

Gospelkören Onevoice

Biljetten kostar 250 kronor och säljs vid entrén eller förköps på Bryggarsalen. Konserten äger rum den 2/12 kl. 19.00 i Bryggarsalen på Norrtullsgatan 12, Stockholm. Hela överskottet går till vår insamling för gatubarn i Kisumu, Kenya.

Insamlingsstiftelsen Blå Kors Sverige kommer att bli den centrala kanalen för Blåelds välgörenhetsarbete som i nuläget innefattar bland annat Popcorn Vintage & Secondhand och Popcorn Remake. 100% procent av överskottet från dessa verksamheter går till välgörande ändamål.

Vid kvällens konsert kommer fokus att ligga på vårt biståndsprojekt i Kenya. Nästan tusen barn i Kisumu lever idag som gatubarn i ett liv som enklast kan beskrivas som inga kläder, ingen mat, våld och kriminalitet. Ett liv där att sniffa kontaktlim är enda sättet att stilla hungern och hålla i varje fall lite värme under kalla nätter då man bara har en bit kartong eller ett plastskynke att gömma sig under.

I videon berättar Ishmael Shem, generalsekreterare på Blå Kors i Kenya, om hjälparbetet för de hemlösa gatubarnen i Kisumu.

Lasse Reuterberg i Kenya
Projektledare Lasse Reuterberg under sitt besök i Kisumu.

 

Blåeld Media har gjort en hemsida för Blå Kors Sverige som kommer att uppdateras med information om projektet i Kisumu.

Blå Kors Sverige

 

 

Back To Top
×Close search
Sök