skip to Main Content
Inslag Om Långtidsarbetslösa I Sveriges Radio Studio Ett Med Lasse Reuterberg

Inslag om långtidsarbetslösa i Sveriges Radio Studio Ett med Lasse Reuterberg

Inslaget i Studio Ett den 26/8 handlade om jobben för de som står längst från arbetsmarknaden. Blåelds verksamhetschef Lasse Reuterberg medverkade för att ge perspektiv på bland annat hälsotillståndet bland de långtidsarbetslösa.

Kan alla långtidsarbetslösa verkligen få så kallat “riktiga” jobb, på en allt tuffare arbetsmarknad? Intrycket som statsminister Fredrik Reinfeldt gav i ekots utfrågning i morse var att han börjar tvivla på det. Vad är annars alternativen för den här stora gruppen? Lars Calmfors, professor internationell ekonomi, ordförande Finanspolitiska rådet och Lasse Reuterberg, från Blåeld medverkar. Samt debatt mellan Ulla Andersson (V) och Martin Ådahl (C).

Lyssna på inslaget i Sveriges Radio Studio Ett här

Blåelds erfarenheter av långtidsarbetslösa finns även samlade i rapporten Leder det till jobb då? som presenterades i Almedalen 2013.

Back To Top
×Close search
Sök