skip to Main Content
Almedalsveckan 2013 – Blåeld Arrangerar Ett Seminarium På Temat “Hur Mår Fas 3?”

Almedalsveckan 2013 – Blåeld arrangerar ett seminarium på temat “Hur mår Fas 3?”

Seminariet äger rum onsdagen den 3 juli i Drottens Kyrkoruin. Från Blåeld medverkar verksamhetschef Lasse Reuterberg och stabschef Lars Lindblad. Seminariet följs av ett panelsamtal där bland annat Stefan Fölster och Stig Malm deltar.

Från programbeskrivningen:

Ett seminarium om de erfarenheter Blåeld gjort under sina tre första år som anordnare inom ramen för Jobb- och Utvecklingsgarantin. Seminariet följs av ett panelsamtal med fokus på arbetslöshetens påverkan på folkhälsan och behovet av individuell rehabilitering. Under våra nu tre år som anordnare har vi mött ett stort antal människor som i många fall varit arbetslösa i upp till tio år. Hur påverkar det individen?

Mer information om seminariet finns på almedalsveckan.info

[symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Foto: Region Gotland

[symple_spacing size=”40px”]

Back To Top
×Close search
Sök