skip to Main Content
Blåeld Catering Bjuder På Lunch I IOGT:huset

Blåeld Catering bjuder på lunch i IOGT:huset

Vivi Lovelock slutade hos oss på Blåeld för drygt ett år sedan, för att ägna sina gärningar på Våra Gårdar, men kan ändå inte hålla sig ifrån oss på Blåeld. Hon hör av sig ibland till Princess Hall och till vår cateringavdelning. Det var vid ett sådant tillfälle som hon satt och spånade (Vivis egna ord) med Kristina Lindblad som är köksansvarig för Blåeld Catering. Det samtalet utvecklade sig till det evenemang som genomfördes den 23 januari. Nämligen en marknadsföringslunch i IOGT:s fastighet på Stora Essingen.

Där huserar inte bara IOGT-NTO utan även Våra Gårdar samt ett antal andra nykterhetsförbund och föreningar. En av mina chefer Lars Lindblad välkomnande gästerna, med en presentation om Blåeld, och vad vi står för, och vad vi uträttar.  Från Blåeld Catering fanns även två representanter, Kristina Lindblad och Sören, samt från Princess Hall, som namnet är på vår konfernsanläggning, representerades av Johan von Knorring . Den sistnämnda talade sig varm om Princess Hall, så fler blev intresserade att lägga sina konferenser där.

catering-IOGT
Men tillbaka till maten.. Det som serverades var en aptitretande buffé bestående av både varma och kalla rätter, samt med en dessert som avslutning. Ett urval av läckerheterna som kan vara svåra att se på bilderna, är bland annat en paj bestående av en fyllning med västerbottenost och svamp, eller den utsökta Caesarsalladen som hade en strykande åtgång. Desserten bestod av en ljuvlig Pannacotta som smalt i mun. Ja, ni kan väl tänka ut resten själv.

Den buffén finns även att beställa, men Blåeld Catering har även andra bufféer,( större eller mindre, dyrare eller billigare) men även andra rätter finns på menyn. Men det går bra att komma med egna önskemål. För att ta del av dessa går det bra att gå in på blaeldcatering.se och se vad vi har att erbjuda. Ett femtiotal gäster lät sig väl smaka av buffén, och Lars Lindblad samlade ihop ett tjugotal mejladresser till de som var intresserade av ett närmare samarbete med Blåeld Catering.

Det bjöds även på underhållning till maten, en gitarrist vid namn Anders Karlsson, som i det civila arbetar som utvecklingskonsulent, och Vivi Lovelock på sång. Det kanske inte är så många som känner till att Vivi understundom brukar uppträda som professionell vokalist i olika orkestrar.

 

Back To Top
×Close search
Sök