skip to Main Content
Årskrönika För Blåeld Catering

Årskrönika för Blåeld Catering

Varje anordnare med självaktning bör ha en egen cateringfirma. Men det tror jag att vi inom Blåeld är relativt ensamma om. Till exempel så kan det vara en lämplig plats för våra matroade deltagare att arbetsträna på. Kristina Lindblad heter  personen som ansvarar för verksamheten, och som är förlagd till Liljeholmen. Till sin hjälp har hon två andra anställda, och en deltagare.

Cateringfirmans huvudsakliga uppgift består av att leverera maten till Princess Hall, som vår konferensanläggning heter. En ny rätt som har varit efterfrågad är Caesarsallad, och den ska nog ska få en plats på nästa menybyte, vilket kommer att ske framåt vårkanten. Men de populäraste rätterna har varit älgwallenbergarna, torskryggen med gremolatasås, samt limelaxen som gratineras med créme fraîche, basilika och lime. När det gäller cateringleveranser som ligger utanför Princess Hall, så finns det mer om det att läsa på Blåeld Caterings hemsida, för övrigt gjord av oss på Blåeld Media.

Den 23 januari så kommer Blåeld Catering att delta i en marknadföringskampanj som går av stapeln i IOGT-NTOs lokaler på Stora Essingen. Det gäller främst att engagera och sprida vetskapen om sin verksamhet bland de övriga nykterhetsföreningarna, och det främst med att visa upp vad vår cateringfirma är kapabel till. En av våra samarbetspartners är Vivi Lovelock , tidigare handledare på Blåeld, och är numera anställd på Våra Gårdar. Slår det väl ut är det möjligt att det kommer att arrangeras fler kampanjer under samma paroll.

 

Back To Top
×Close search
Sök