skip to Main Content
Fas 3 Anordnare Visar Upp Sig På Möjligheternas Mässa

Fas 3 anordnare visar upp sig på Möjligheternas Mässa

Det är inte första gången som Blåeld deltar på “Möjligheternas Mässa för Kompetenta Anordnare”. Senast var i maj, men det har ju hänt lite grand på arbetsmarknaden i takt med att arbetslösheten stiger. Från att ha varit en ganska liten klunga med deltagare, har vi nu utökats till ett femtiotal, och det bara i Stockholm.
Jag ska ge en kort presentation av den verksamhet som vi bedriver i Blåeldakademien, som namnet lyder på introduktionsdelen inom Blåeld. De ämnen som är obligatoriska och ingår i akademiens handlingsplan är  språkträning, datakunskap, samhällsorientering, men även undervisning i svenska för de deltagare som behöver det, finns med på schemat. Efter det kommer du att få ett kartläggningssamtal tillsammans med din handledare.
Då kommer även grunden att etableras vad som är den bästa vägen framåt för dig. För min del slutade det med en anställning som skribent i vår mediagrupp. Detta är bara att nämna som en abrovinkel, det finns möjligheter för alla deltagare. Men här finns även tillgång till både coacher och mentorer, så tillsammans ska ni kartlägga de kunskaper och erfarenheter, med tidigare arbete, men givetvis med hänsyn till eran motivation, ambition och mål.
Samlingslokalerna finns i Farsta, närmare bestämt på Mårbackagatan 19. akademien@blaeld. org är vår e-mejladress, eller 08-605  79 00 om du inte har tillgång till någon dator.
Mässan går av stapeln 31/8 på Arbetsförmedlingens citykontor på Tunnelgatan 3. T-station Hötorget mellan 9-12 och 13-16. Väl mött.

 

Back To Top
×Close search
Sök