skip to Main Content
Nu Har Jag äntligen Blivit Anställd I Blåeld Media

Nu har jag äntligen blivit anställd i Blåeld Media

Så blev det klart till slut. Nu har jag blivit heltidsanställd på Blåeld Media. Visserligen med bistånd av “Förstärkt Särskilt Anställningsstöd”, men det känns i alla fall  som ett kliv uppåt eller framåt. Samt att det blir lite mer pengar kvar i plånboken..Men det har varit en lååång resa. Genom alla 3 “faser”, till en anställning.

Men det är två personer som jag har att tacka för all hjälp och stöd. Dels verksamhetschefen inom Blåeld, Lasse Reuterberg, som såg min “talang”, och anställde mig, men även min handläggare från arbetsförmedlingen, Ali Zaremand, som jag alltid har fått stöd och hjälp av.

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter består fortfarande av att skriva artiklar, inlägg samt göra reportage, både vad som händer inom Blåeld, men även om arbetsmarknadspolitik, Fas 3, social ekonomi och sociala företag, så skribent lyder min nya titel..

Här kan du läsa mitt tidigare inlägg om min bakgrund och hur jag hamnade i Blåeld:
Nu får jag göra det jag alltid har längtat efter

Back To Top
×Close search
Sök