skip to Main Content
Marknadsföringskampanj För Princess Hall

Marknadsföringskampanj för Princess Hall

Det har varit lunch för inbjudna gäster på Princess Hall Conference. Inbjudna var små och medelstora företag som ligger i närheten av lokalerna i ambassadkvarteren vid Djurgårdskanalen.

Anledningen till lunchen var att Princess Hall, med bistånd av Blåeld Media, som står för all form av design, reklam och text rörande Blåeld, ville presentera  sin konferensverksamhet. Intresset var stort, och deltagarna uppgick till nära hundra personer. Maten var säsongsbetonad med enbart kalla rätter, och man visade att det finns möjlighet att beställa både vegetariskt och laktosfritt.

Man serverade vegetariska snittar av tunnbröd med grönsaksfyllning, grönsallad och potatissallad; marinerad fläskfilé i olivolja tillsammans med citron och rosmarin; kall inkokt lax med purjolök, ingefära och lime. Desserterna bestod av chokladmousse och pannacotta med moccasmak.

Den inkokta laxen, grönsalladen och desserterna hade tillagats på Princess Hall; övriga rätter kom från Blåelds cateringkök. De inbjudna gästerna åt med god aptit. De fick en rundvandring i fastigheten, och bjöds också på en guidad tur i den närbelägna Engelska kyrkan.

Avsikten med lunchen var att locka konferensdeltagare. Princess Hall erbjuder dagkonferenser; förmiddag, eftermiddag eller heldag. Man pekade på flera fördelar med dagkonferenser; till exempel att man slipper övernatta, vilket kan bli kostsamt för en del företag.

Princess Hall tar emot 5-150 gäster för konferens. Man har tre konferenslokaler; Oskar Eklund-rummet som tar 100 personer, Beatrice Dickson-rummet som rymmer 40 personer, samt Jacob Byström-rummet som tar 10 personer. Beställningar bör göras 6 arbetsdagar i förväg.

I samtliga lokaler ingår trådlös internet, whiteboardtavla, dator samt projektor. Även TV och kopiator finns att tillgå. Givetvis är samtliga lokaler handikappanpassade.
Väl mött i en trivsam och lugnande miljö.
För bokning är tel: 08-667 62 52 eller info@princesshall.se

Back To Top
×Close search
Sök