skip to Main Content
Efterspel Av Möjligheternas Mässa

Efterspel av Möjligheternas Mässa

“Möjligheternas Mässa” gick av stapeln i fredags, i samma lokaler som senast, Arbetsförmedlingen City. Då det inte har upptagits några fler i skaran “Kompetenta anordnare”, så var antalet utställare  det samma.

Det var inte riktigt lika mycket folk på den här mässan som på den förra, som ju inföll för cirka två månader sedan. Men intresset för Blåeld var stort av de arbetssökande, det finns ju faktiskt många olika ämnen och verksamheter att välja mellan. För er som är nyfikna på Blåeld och missade mässan, läs mer här på hemsidan och ta del av våra verksamheter, samt att även anmäla er om ni tycker att något ämne verkar intressant. Eller varför inte, ta och  “skapa ett eget ämne eller verksamhet”. Hur man går tillväga framgår under rubriken Kontakta oss som även den finns på vår hemsida.

Nästa möte rörande “Möjligheternas Mässa” är planerad att gå av stapeln till hösten. Man hoppas på att flera utställare ska ha klarat sig igenom nålsögat för att få tillstånd att kalla sig “Kompetenta Anordnare“. Datum är ännu inte fastslaget, men det kommer att finnas anslag på Arbetsförmedlingen och på åtminstone Blåelds hemsida

Till hösten kommer ytterligare ett seminarium att ges för Arbetsförmedlingens handläggare. Liknande det som hölls på Princess Hall i januari, där Blåeld stod som arrangör, och som blev en stor succé. Framför allt för att Lasse Reuterberg hade lyckats få dit både Hillevi Engström (arbetsmarknads-minister) och Kay Pollack som gästföreläsare.
Det ska bli spännande att se om han kan locka hit någon ny gästföreläsare. Kanske det blir någon “höjdare” från Försäkringskassan den här gången.

Back To Top
×Close search
Sök