skip to Main Content
Blåeld – Vi Skäms Inte Ett Dugg

Blåeld – vi skäms inte ett dugg

Det var många kommentarer och kritiska inlägg mot min artikel gällande Kompetenta anordnare på Möjligheternas mässa. Jag vill därför förklara mig på en del punkter som jag tror mina belackare har missat.

Vi inom Blåeld har som målsättning att skapa nya arbetstillfällen för våra deltagare. Vi har redan kunnat starta 10 sociala företag och anställt 20 tidigare långtidsarbetslösa. Blåeld profiterar inte på mig som fas 3 deltagare. Det är skillnaden mellan oss och många andra anordnare inom jobb och utvecklingsgarantin.

Debatten om fas 3 har hittills ofta handlat om hur många miljoner anordnaren har stoppat i egen ficka. Vi vill vidga debatten och även visa på de positiva möjligheter till anställning, vettiga sysselesättningar och utbildning som trots allt finns.

Foto: dglassme (CC BY NC SA)
Back To Top
×Close search
Sök