skip to Main Content
Pro Cive Medborgar Assistans Blir Mer Responsiva

Pro Cive medborgar assistans blir mer responsiva

Responsiv webbdesign börjar bli alltmer efterfrågat i takt med att smartphones blir vanligare och om några år beräknas de stå för majoriteten av alla besök på hemsidor. Responsiv webbdesign innebär att hemsidan görs så att den känner av om man surfar in på sidan med en dator eller t.ex. en iPad eller iPhone och därefter anpassar layouten till skärmstorleken så att det lättare går att läsa och navigera.

Blåeld media i Stockholm har nu gjort om Pro Cives hemsida med en responsiv design som ska göra den lättare att använda om man t.ex. sitter i kön hos någon myndighet och behöver hjälp eller om man som Pro Cives projektledare Gunnar Liljegren ofta är ute på uppdrag.

 

Back To Top
×Close search
Sök