skip to Main Content
Blåeld På Möjligheternas Mässa

Blåeld på Möjligheternas Mässa

Möjligheternas Mässa var namnet på Jobbmässan i Solnahallen den 30/11. Jag deltog tillsammans med Lasse Reuterberg och Lars Lindblad som språkrör för Blåeld med uppgift att  väcka folks nyfikenhet för vad det är vi sysslar med här i våran “koncern”. Mässan var öppen från 13-16 och var mycket välbesökt. Antalet anordnare var ca 30, och det var från det mest skilda branscher men även folkhögskolor och studieförbund fanns representerade. Huvudsakligen bestod utställarna av ideélla  organisationer, men det fanns även restauranger och hotell på plats. Besökantalet uppgick till mellan 200 och 300 personer, och de flesta kom ifrån de norra förorterna, så har tanken föresvävat oss här att kanske ordna en Jobbmässa frampå vårkanten i någon av de sydligare förorterna. Kanske då i Liljeholmen där det 2010 arrangerades en Möjligheternas Mässa. Eller mitt i city, så att alla arbetslösa inom Stor-Stockholms området kan få ta del av anordnarnas utbud.

Nyfikenheten var ganska stor när det gällde Blåelds verksamhet. Det var många frågor som jag fick svara på. Framför allt när det gäller Blåeld Akademien som folk ställde sig både undrande och tilltalade av. Det kommer att stå mer om den att läsa på vår nyhetssida framöver.

Back To Top
×Close search
Sök