skip to Main Content
Du&Nu – Ett Embryo Till En Ny Tidning

Du&Nu – Ett embryo till en ny tidning

Från introduktionen av Blåelds nyhetsblad Du&Nu, producerad av Blåeld Media:

“Välkommen till Du&Nu, ett embryo till vad som  under 2012 ska bli en tidning för dig som är långtidsarbetslös och för dig som arbetar med personer inom jobb och utvecklingsgarantin.

Vi i BLÅELD har sett ett behov om att på ett enkelt och samlat vis få veta vad som händer inom jobb och utvecklingsgarantin, arbetsmarknadspolitiken men också annat som påverkar situationen för den som är utan arbete. Vårt mål är därför att Du&Nu ska vara en samlad omvärldsbevakare där vi förutom artiklar och reportage också kommer att erbjuda gratis annonsering för lediga arbeten som riktar sig till personer i sysselsättnings-fasen.”

Lasse Reuterberg Projektledare Blåeld

Back To Top
×Close search
Sök