skip to Main Content
Blåeld Stockholm Flyttar In I Nya Lokaler I Huddinge

Blåeld Stockholm flyttar in i nya lokaler i Huddinge

 Ja, de nya lokalerna ligger i Huddinge. Jag åkte dit i tisdags med mina övriga kolleger och tro det eller ej, men det tog lika lång tid för mig att åka dit (jag bor vid Mariatorget) som det tar för mig att åka till Princess Hall vid Berwaldhallen, alltså cirka 20 minuter !!  Några bilder togs även i tisdag, (som ni kan se). Tanken är att vi skall visa några flera under arbetets gång före, under och efter. Med andra ord, invigningen av cafét, som kommer att vara den huvudsakliga verksamheten, är ännu inte tidsbestämt. Allt renoveringsarbete  kommer att utföras av gruppen, och det är tur att den utgörs av både händigt och kunnigt folk. Lokalerna är en f.d tandläkarmottagning som vi har fått överta på ett rivningskontrakt. Så det finns lite att göra..


Ni kan ju se både på exteriör och interiörbilderna att det är ganska så mycket jobb som återstår, men den här lokalen har vi längtat efter, så jag tror nog att det kommer att gå ganska så fort.
Öppettiderna är ännu inte klarlagda, men Lasse Reuterberg skulle gärna vilja bedriva någon form av ungdomscafè en eller ett par kvällar i veckan. När det gäller de övriga kvällarna, samt lördagar och söndagar är ingenting bestämt än.

Katarina Westlund

Back To Top
×Close search
Sök