skip to Main Content

Rapport från Blåeld Catering

Blåeld catering är beläget i Liljeholmen. Lokalerna är ljusa och fräscha i en f.d slakterilokal som är ett av de större kök som jag har sett, och jag har sett många.
Sören som är kökschef är ursprungligen bagare och konditor med ett gesällbrev i bakfickan. Efter den utbildningen arbetade han på diverse krogar i Stockholm. Sedan blev det transportbranschen under ett antal år, och nu är Sören hos oss i Blåelds cateringkök tillsammans med sina tre medarbetare, Yin, John och Meria.

Ambitionen är ju att verksamheten skall växa, samt viljan att delegera uppgifterna till sin personal. Kort sagt, att alla skall kunna allting. Cateringköket är tänkt att framöver kunna låta andra gäster än konferensdeltagarna på Princess Hall att få ta del av matbeställningarna. Maximalt antal med gäster är 100 personer och det minsta är mat för en person som Sören tillredde en gång. Det kommer dessutom alltid att vara en vegetarisk rätt med till Princess Hall, samt att gästerna har rätt att framföra egna önskemål när det gäller maten. Cateringverksamheten kommer även att vara öppen under sommaren.

Det kommer att vara möjligt att beställa middag efter en konferens, än så länge finns det ingen färdig middagsmeny, men det går att göra en förfrågan genom Sören eller konferenschefen, Johan von Knorring.

Katarina Westlund

Back To Top
×Close search
Sök